Pyhä paikka, tyrnäväläisyys ei poistu koskaan ihmisestä.

Ja Tyrnävästä tulee Euroopan kulttuuripääkaupunki. Hakuprosessissa Tyrnävä käytti Oulua vain nimenä.

Vuonna 2026 Tyrnävällä pidetään massiivisia drive-in -tapahtumia. Pystytetään katsomoita peltojen reunoille, jotta kulttuurinälkäiset ihmiset voivat seurata perunan kukintaa ja viljojen vienoa lainehdintaa. Uudessa maisemaan upotetussa lasisessa taidemuseossa keskitytään agraariseen nykytaiteeseen. Lehmät käyskentelevät museon katolla. Mansikkiii!!!

Tehtävistä

Kaikki tehtävät ovat ilmaisia, toki vain yksityishenkilöille, mutta niitähän kaikki henkilöt ovat. Kaupalliseen käyttöön tehtäviä ei tietystikään saa käyttää. Jos näin tehdään, Pena tulistuu.

Klikkailkaa vain eteenpäin, niin tulostettava tahi netissä ratkaistava tehtävä löytyy.

Ilmaisristikot.fi:n tehtävänikkaristo koostuu pääasiallisesti neljän hengen tuotantotiimistä, jokainen on jossain vaiheessa laatinut muuallekin, osa yhä. Lisäksi mukana on muutama bittitaituri. Penakin osaa nykyisin koodata.

Tavoitteena on vähitellen tehdä Ilmaisristikot.fi-sivuista Suomen suosituin ratkaisumesta. Samalla pitäisi toteutua ekologisesti järkevä vaihtoehto eli metsiä, siis hiilinieluja tuhoavien tehtäväpaperilehtien hiipuminen. Tämä saattaa kestää.

Toki tehtävien pdf-tulostaminen paperille syö myös hiilinieluja, mutta ratkoja voi itse päättää, mikä tehtävä kiinnostaa, ei tarvitse ostaa koko lehteä. Ja tiesittekö, että kaikista ristikkolehdistä otetaan rutkasti ylipainosta, sillä yleensä painetusta määrästä vain murto-osa myydään. Siinä tuhotaan luontoa rankasti. Voi niitä avohakkuiden määriä, mitä ristikkolehtiin on tarvittu.

Ja tiesittekö, että jokaisesta ostamastanne ristikkolehdestä menee yli puolet pääomasijoittajan omistamalle yhtiölle!

Ristikko- ja tehtävälehdistä on turha maksaa!

Vasemmalla nilkkansa nyrjäyttänyt Pena lähestyy Jukolan ensimmäistä rastia ja oikealla Penan ottama kuva kolmannen rokotteen jälkeen Istanbulista.

 

Kuvia ja tehtäviä