Pyhä paikka, tyrnäväläisyys ei poistu koskaan ihmisestä. Penakin muuttaa sinne lähivuosina.

Ja Tyrnävästä tulee Euroopan kulttuuripääkaupunki. Hakuprosessissa Tyrnävä käytti Oulua vain nimenä, sillä Tyrnävä ei ole kaupunki, vaan kaunis viljava maaseutupitäjä. Maailman paras kunta, oikea maalaiskunta todella myönteisessä merkityksessä.

Vuonna 2026 Tyrnävällä kuitenkin pidetään massiivisia drive-in -tapahtumia. Pystytetään katsomoita peltojen reunoille, jotta kulttuurinälkäiset ihmiset voivat seurata perunan kukintaa ja viljojen vienoa lainehdintaa. Uudessa maisemaan upotetussa lasisessa taidemuseossa keskitytään agraariseen nykytaiteeseen. Lehmät käyskentelevät museon katolla. Mansikkiii!!!

Jos Tyrnävän kunnanisät ja jokin Kouvolasta palkattu kehitysjohtajan tapainen haluavat lisää ideoita, ei muuta kuin yhteyttä Penaan: info@ilmaisristikot.fi.

 

Tehtävistä

Kaikki tehtävät ovat ilmaisia, toki vain yksityishenkilöille, mutta niitähän kaikki henkilöt ovat. Kaupalliseen käyttöön tehtäviä ei tietystikään saa käyttää. Jos näin tehdään, Pena tulistuu.

Klikkailkaa vain eteenpäin, niin tulostettava tahi netissä ratkaistava tehtävä löytyy.

Ilmaisristikot.fi:n tehtävänikkaristo koostuu pääasiallisesti kahden (yksi valitettavasti menehtyi koronaan, yksi riitaantui Penan kanssa ja yhdelle Pena antoi monoa, kun on nääs hiihtomiehiä) hengen tuotantotiimistä, jokainen on jossain vaiheessa laatinut muuallekin, osa yhä. Lisäksi mukana on muutama bittitaituri. Penakin osaa nykyisin koodata.

Tavoitteena on vähitellen tehdä Ilmaisristikot.fi-sivuista Suomen suosituin ratkaisumesta.

 

 

Vasemmalla Penan nuoruusvuosien urheiluseura, jossa ei koskaan tulla järjestämään Jukolan-viestiä, sillä eihän Tyrnävällä ole korkeuseroja, mutta vapaata maailmaa Tyte, TyPS ja Tyrnävän Valpas puolustuvat viimeiseen asti. (No, Eurajoella 1999 ollut myöskään juuri korkeuseroja).

Ja oikealla maailman kaunein nainen. Tästä ei kannata kiistellä. Tuo nainen on valkoisen heteromiehen, hyvin toimeentulevan, keski-ikäisen tahi jo hieman vanhemman, lasikattojen rikkomisesta innostuvan intellektuellin eli Penan ensimmäinen seksuaalisviritteinen kohde viisivuotiaana. Jöpöleissöns sentään!

Kuvia ja tehtäviä