, , , , ,

Adventtiristikko 8 eli anagrammiminiristikko 10, ävär nyt, sanoi tyrnäväläinen niiton jälkeen tuossa agraarisessa anagrammipitäjässä

Pena toi parisen vuotta sitten maailman ensimmäisenä julkiseen ratkontaan anagrammiminiristikon. Monet vertasivat innovaatiota jopa Jeesuksen syntymään, mikä nyt on hieman kohtuutonta, sillä ei Jeesus ollut ristikkomielessä kovin lahjakas, vaikka juutalainen olikin. Siitä tulikin mieleen, että Pena oli yhdessä perheessä nuorena miehenä joulupukkina, jossa nuorimmainen oli 4-5-vuotias. Pena kysyi tuolta kuopukselta, että kuka se on joulun tärkein henkilö. Pena odotti, että hän. Mutta tyttö vastasi kirkassilmäisenä: Jeesus! Täh? Penan teki mieli jättää lahjat jakamatta. Mutta Palkintotehtäväpalvelussa on taas Seuran vuoro: Seuran 49-2022 krpton vastaus pongahtaa ilmi, kun ratkoo tehtävän oikein. Ratkoja voi osallistua 30,00 euron arvontaan 20.12.2022 kello 24 mennessä osoitteessa seura.fi/kilpailut (pitää olla Otavamedia-tili):

Adventtiristikko 8 eli anagrammiminiristikko 10, ävär nyt, sanoi tyrnäväläinen niiton jälkeen tuossa agraarisessa anagrammipitäjässä (netissä ratkottava)