, , , , , , ,

Adventtiristikko 5 eli ristikko 103, irstaileva helsinkiläinen verovirkailija joutuu sisäisen tarkastuksen tähystykseen

Penalla on tunnetusti vaikeuksia pienten veroihmisten kanssa, koska moni heistä on hänelle kateudesta vihreä. Syynä ovat varallisuus ja etuvarustus. Siksi hän on vaivihkaa hankkinut tietoja hieman hankalista veronysvääjistä, nössöistä. Onpa hän jopa maksanut jollekin dominantille, jota viekoittelee kaikenmaailman tommit haureuteen. Mutta mitä me enää menneistä, mennään eteenpäin, kun tuo adventti viuhuu menemään kohti suurta kristikansan juhlaa ja hiljentymistä. Se täytyy lopuksi sanoa, että kaikki narratiiviset väitöskirjat ovat lähes järjestään huonoja satukirjoja, jotka pitäisi heittää natsien kirjarovioihin, mutta nauttikaa viehättävistä ilmaisista tehtävistä. Niin, nettiperversion ratkaissut saa Kotilääkäri 10-2022 ristikon vastauksen, jolla pystyy osallistumaan 50,00 euron arvontaan 10.1.2023 kello 24 mennessä osoitteessa anna.fi/kilpailut:

Adventtiristikko 5 eli ristikko 103, irstaileva helsinkiläinen verovirkailija joutuu sisäisen tarkastuksen tähystykseen (netissä ratkottava perversio)

Adventtiristikko 5 eli ristikko 103, irstaileva helsinkiläinen verovirkailija joutuu sisäisen tarkastuksen tähystykseen (tulostettava pdf)